• Zaterdag 24 augustus werd het jaarlijkse toernooi in Heinkenszand gespeeld. De 8 deelnemende teams waren verdeeld in 2 poules waarbij het duidelijk was dat Wemeldinge niet in de sterkste poule terecht gekomen was.

  De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen het door Arjan Sandee getrainde Wolfaartsdijk. Wemeldinge was in deze wedstrijd de iets betere ploeg en kwam terecht op een 0-1 voorsprong. Barrie was het die een goede voorzet binnenkopte. Hij moest deze actie wel bekopen met een neusblessure omdat de tegenstander de bal nog voor zijn hoofd wou wegschoppen. Het was gelijk einde toernooi voor Barrie.

  In de 2e wedstrijd was Hoedekenskerke/Kwadendamme de tegenstander. Deze wedstrijd ging aardig gelijk op tot dat Robert van grote afstand verwoestend uithaalde. De bal sloeg binnen in de verre hoek, de doelman was kansloos. Het kon daarna nog alle kanten op. Jesper moest nog een paar keer redding brengen met een paar goede saves en ook Wemeldinge kreeg nog een paar kansen. Uit een van die mogelijkheden wist Thomas, vanuit de draai, de keeper te verrassen zodat ook deze wedstrijd 3 punten opleverde. Eindstand 2 - 0.

  In de laatste poulewedstrijd, tegen Nieuwland, had Wemeldinge aan een punt genoeg om de finale te bereiken. De wedstrijd eindigde, net als de laatste competitiewedstrijd van vorig seizoen, in een bloedeloze 0 - 0. Binnenkort treffen de teams elkaar weer in de beker, afwachten of er dan wel gescoord kan worden.

  De finale moest gespeeld worden tegen Luctor/Heinkenszand dat al zijn wedstrijden in de poule winnend had afgesloten. Deze ploeg was een maatje te groot voor Wemeldinge. Na de 2-0 kon Arno nog wat terug doen (hij stond precies op de goede plek om een voorzet binnen te werken) maar toen het daarna 3 - 1 werd was de wedstrijd gespeeld.

  Toch geen onverdienstelijke prestatie, een 2e plaats van 8 deelnemende ploegen maar we realiseren ons ook dat de poule-indeling op zijn zachtst gezegd niet in ons nadeel was.

  Volgende week de eerste bekerwedstrijd in Veere.