• Vanwege het feit dat Veere nog niet op het eigen veld mocht voetballen werd de bekerwedstrijd omgezet en zodoende op Wemeldinge gespeeld.

    Er waren nog wat vaste waardes op vakantie zodat vandaag terug gevallen moest worden op de jeugd.
    Vanaf de aftrap af kreeg Veere een grote kans om op voorsprong te komen maar die werd gemist. Vervolgens was het de beurt aan Wemeldinge. Vanaf grote afstand wist Kevin de bal schitterend in de verre bovenhoek te schieten. Vijf minuten later was het Maarten die de stand op 2-0 bracht. En nog voor dat het half uur verstreken was stond het al 3-0 door een doelpunt van Bjorn. Dit zou echter niet de ruststand worden want de linksback van Veere gaf een voorzet die onderweg nog angeraakt werd. Hierdoor viel de bal over de handen van Jesper onder de lat.

    Na rust was Wemeldinge niet bij de les. Binnen korte tijd stonden de ploegen weer gelijk 3-3. Maar toch wist Wemeldinge weer op voorsprong te komen. Het doelpunt werd uit een moeilijke hoek binnengefrommeld door Steven. Een kwartiertje later viel de 4-4 en in de ultieme slotfase wist Veere zelfs nog de winnende treffer te maken.

    Onverdiend kun je de zege niet noemen want Veere was de betere ploeg. Maar het is wel jammer als je een 3-0 voorsprong uit handen geeft. Aan de jonge invallers heeft het in ieder geval niet gelegen want die speelden een prima wedstrijd.

    Op de facebook pagina van Veere is een serie foto's van deze wedstrijd te zien.