• Zaterdag 9 november op bezoek in ’s-Gravenpolder. Tegen Apollo hebben we het altijd moeilijk, zeker op bezoek, dus was de vraag wat wordt het vandaag. Het veld zag er niet best uit, hoog gras en onregelmatige grasplaggen, lekker vochtig, dus dat zag er niet zo best uit. Bij ons in het doel stond de 15 jarige Raoul Witkam als vervanger van de geblesseerde Jesper.

    In het begin van de wedstrijd zat er niet veel in 2 ploegen die de bal vrij snel kwijt waren. Echter in de 10e minuut kreeg een Apollo speler de bal op zo’n 20 meter van het doel, hij schoot en Raoul slierde uit waardoor de bal in het doel verdween, 1-0. Daarna een hele periode waarin het spel zich op het middenveld afspeelde. Mick moest van het veld af met een liesblessure, zijn vervanger Steven. Er waren wel een paar bijna kansen voor ons, Bryan speelde Maurick aan die Robert vrij voor de keeper zet, maar Robert mist. Dan een overtreding op Maarten op de rand van de zestien, Kevin schiet de vrije trap over. Op het eind van de eerste helft werden we sterker en kwamen we dreigend voor het Apollo doel, een voorzet van Steven werd door niemand aangeraakt, even later schiet Barrie over. Maar dan een pass van Steven op Maarten en die maakt dit keurig af, 1-1, dit is ook de ruststand.

    In de eerste 6 minuten van de 2e helft is Wemeldinge heer en meester, fel uit de kleedkamer gekomen, echter de beloning, een doelpunt, valt niet. En zoals zo vaak een counter en die wordt keurig door Apollo uitgespeeld, 2-1. Daarna wel een aandringend Wemeldinge, maar echte grote kansen kregen we niet. De laatste 10 minuten gingen we wel volop op zoek naar de verdiende gelijkmaker, maar uiteindelijk lukte het niet die erin te krijgen zodat we met een nederlaag genoegen moesten nemen.

    Volgende week wacht Wolfaartsdijk op de Boenze Boogerd, hopelijk gaat het dan weer een beetje beter met het creëren en benutten van kansen.