• Zaterdag 15 februari gingen we naar Waarde, de thuiswedstrijd was een wedstrijd met heel veel strijd en waarin we eigenlijk met een beetje geluk de drie punten in Wemeldinge hielden. Dus gewaarschuwd zijn we wel en ook zeker vanwege het resultaat van Waarde tegen de koploper SPS.

    Er was een stevige bries recht over het veld, wij hadden die de eerste helft pal in. Toch begonnen we de eerste tien minuten voortvarend en speelden we voornamelijk op de helft van Waarde, maar tot een kans verder dan een afzwaaier van William kwamen we niet. Toen werd aan Waarde een vrije trap weggegeven net voorbij de middellijn en met een geweldig schot gedragen door de wind, viel de bal zo achter Raul in het doel, 1-0. Toch pakten we de draad weer op en probeerden combinerend tot aan het Waarde doel te komen. Dit leverde een corner op die Björn nam en waarbij de bal tot tweemaal toe van de lijn werd gehaald en Waarde op de counter bijna de 2-0 scoorde. Daarna volgde in de 15e minuut een stuiterend schot dat Raul niet onder controle kreeg en de bal voor de voeten van de Waarde spits stuitte die zich niet bedacht en de 2-0 binnen schoot. We probeerden terug in de wedstrijd te komen maar werden door de fysiek sterkere tegenstander telkens van de bal afgehouden. Dit leverde dus een 2-0 ruststand op.

    In de 2e helft gingen we op zoek, met de wind mee, naar de aansluitingstreffer. Een kopbal van Maurick ging net over, een vrije trap van Kevin van 30 meter werd tegengehouden, kortom het lukte niet en toen er halverwege de 2e helft een counter van Waarde tot de 3-0 leidde was de strijd gebeurd.

    Het blijkt dat zeker tegen een fysieke tegenstander we veel moeite hebben om daarmee om te gaan. Hopende dat we de komende wedstrijden weer punten gaan pakken.