• Zaterdag 16 november 2019 komt Wolphaartsdijk op bezoek. Zij staan helemaal onderaan in de stand, hebben 2 keer gelijk gespeeld en heel veel blessures. Ook wij zijn niet compleet maar toch dat moet geen probleem worden.

    We beginnen nog redelijk, met een bal die Maarten net niet onder controle krijgt en een paar voorzetten van Steven. In de 13e minuut wordt Steven door Robert de diepte in gestuurd en zijn voorzet komt via via op het hoofd van Tjeu die zich niet bedenkt en de bal in het doel kopt, 1 – 0. Dan denk je nu gaan we makkelijker spelen en gaan kansen creëren, maar niets is minder waar. Wolphaartsdijk wordt beter (voetballend niet zo, maar met inzet), krijgen enkele kansjes en uit een schot zit doelman Raul mis en wordt de bal in het doel gewerkt, 1 – 1. Het is daarna nog niet op, via een van onze verdedigers verdwijnt een voorzet in eigen doel, 1 -2. Dit wordt de ruststand. 

    Dan denk je nu hebben we het wel geleerd hoe het niet moet en gaan de 2e helft volop in de aanval, maar wederom krijgt Wolphaartsdijk eerst enkele kansjes. Gelukkig gaan die er niet in, dan speelt Steven zijn man weer eens uit en geeft een gave voorzet die door Bjorn via een kluts met de keeper in het doel wordt gewerkt, 2 -2. Daarna komen er nog een paar kansjes, Steven die met zijn verkeerde voet net naast schiet, maar ook Wolphaartsdijk die een vrije trap nemen en die door Raul wordt gered. Op het eind krijgen beide ploegen de bal nog tegen de lat, maar dan is het afgelopen en laten we, gezien de andere uitslagen, dure punten liggen en Wolphaartsdijk is blij met het bij elkaar gesprokkelde puntje.