• Zaterdag 1 februari de start van de 2e competitiehelft en we moesten gelijk naar de koploper. Regelmatig boekten we goede resultaten tegen SPS dus maar hopen dat dit nu ook zo zal zijn.

    In de eerste helft twee ploegen die er geen schitterende voetbalvertoning van maakten, Wemeldinge was wel de bovenliggende partij met enkele kleine kansen, maar geen echte grote doelkansen. SPS bakte er niets van in de eerste helft, doelman Raul kreeg eigenlijk geen enkele moeilijke bal te verwerken. Dus gingen we rusten met 0-0.

    In de 2e helft echter een totaal ander SPS, veel feller en wij konden er eigenlijk niet veel strijd tegenover stellen. In de 50e minuut maakte Maarten een overtreding in de 16, dus penalty, die werd benut, 1-0. In de 70e minuut sliert Mick uit en de speler van SPS komt in schotpositie, 2-0. Dan toch nog een opleving met een poging van Wemeldinge met Steven en Pol die de bal niet in het doel krijgen en dus komt de aansluitingstreffer er niet. Maar aan de andere zijde weet SPS de bal nogmaals in het doel te krijgen, 3-0.

    Helaas gezien de 2e helft een verdiende nederlaag, niet nodig, maar de realiteit. Op naar de volgende wedstrijden.