• De affiche voor 24 oktober was die van de nummers 2 (Krabbendijke) en 4 (Wemeldinge) van vorig seizoen. Voor Wemeldinge was deze tegenstander een lastige horde gezien de uitslagen van vorig seizoen (3 - 5 en 3 - 3), hoewel er in beide wedstrijden winstkansen waren.

    Zonder hulp vanuit het derde werd aan deze klus begonnen en dat werd ingegeven door het feit dat Teun Meijer en Peter Maas eindelijk hun eerste wedstrijd van het seizoen konden spelen. Zodoende kon Daaf Lindenbergh een wedstrijdje rust nemen en waren er nog tien spelers over.

    Goed speelde Wemeldinge niet deze avond en net als in de eerdere vier wedstrijden moesten we eerst op een 2 - 0 achterstand komen voordat we pas echt aan de wedstrijd begonnen. Krabbendijke richtte een muur op voor eigen doel en daar was voor Wemeldinge geen doorkomen aan. Met twee counters en nog een paar gevaarlijke aanvallen was er halverwege dus een terechte tussenstand van 2 - 0.

    Net als een week eerder tegen Patrijzen (3 - 2) stelde Wemeldinge daarna orde op zaken. Eerst miste Bart Meijer nog, maar even later werd het door Bart wel 2 - 1. Broer Teun trok de stand gelijk en na 10 minuten in de tweede helft stond het opeens 2 - 3 door Cor Mesu. Toen Teun met een hoogstandje de 2 - 4 op het scorebord kreeg gaf Krabbendijke niet op, maar zetten zij aan voor een serieus slotoffensief. Dirk Hooijer schoot op een haar na in eigen doel (net over) en John Verbrugge gooide op een hele vreemde manier uit zijn handen, maar verder dan 3 - 4 kwam Krabbendijke niet meer. Of het een terechte uitslag is kun je je afvragen, maar dat doet er niet toe. De punten gingen mee terug naar Wemeldinge!