• Zaterdag 21 september begon voor Wemeldinge 1 de competitie. Tegenstander was S.P.S. uit Poortvliet. Na 3 bekernederlagen was het weer wel eens tijd voor een beter resultaat. Het pakte echter anders uit.

    Na een voorzichtig begin van beide kanten waren het de bezoekers die een vrije trap te nemen kregen van ruim buiten de 16m. De bal werd keurig ingeschoten en na 16 minuten stond de Thoolse ploeg op 0-1. Niet veel later kregen ze zelfs een enorme kans op 0-2 maar de spits wist de bal van korte afstand niet in het doel te krijgen. Wemeldinge stelde daar aanvallend bitter weinig tegenover. Het duurde zelfs tot de 40e minuut voordat de SPS-doelman op de proef gesteld werd bij een kopbal van Barrie. In de laatste vijf minuten voor rust kwamen er nog wat kansen voor de thuisploeg maar de kopbal van Mick ging naast, net als een schot van Maarten. William probeerde het nog uit een vrije trap maar zijn inzet was te zacht om de doelman te verrassen.

    Na rust leek Wemeldinge orde op zaken te stellen door een aantal goede aanvallen. Al in de 1e minuut na de pauze moest de doelman gestrekt naar de hoek om een inzet van Bjorn onschadelijk te maken en ook daarna kregen we nog enkele kansen. Maar helaas het doelpunt viel aan de andere kant. 0-2. Pas in de ruime blessuretijd kon de thuisploeg iets terug doen. Het had hier wel een penalty voor nodig die benut werd door Maurick. De tijd was daarna te kort om nog een punt binnen te slepen, maar dat had gezien het spelbeeld ook niet terecht geweest.