• Zaterdag 26 oktober op bezoek bij de gedegradeerde buurman. Vooraf was de gedachte dat dit een leuke pot voetbal zou kunnen worden van 2 gelijkwaardige ploegen.

    Echter niets minder waar, in de 1e minuut was er gelijk een kopkans voor Robert die net over ging, maar daarna ging alles fout wat maar fout kon gaan. Het lag ook niet aan een speler, maar het hele team kwam er niet aan te pas. Kruiningen kwam door een corner, Jesper liet de bal los, op voorsprong en met een schitterend schot schoot Kruiningen in de 10e minuut de 2 - 0 ruststand op het scorebord. We konden gedurende het restant van de 1e helft niets voor elkaar krijgen, geen bal die echt goed van speler naar speler ging.

    De 2e helft was nog maar net begonnen of de 3 – 0 lag er al in. Daarna een periode waarop het leek dat we langzaam maar zeker weer iets beter gingen spelen. Maar zoals zo vaak ging in de 73e minuut de 4 – 0 in het doel en of dit nog niet genoeg was werd kort daarna de 5 – 0 gemaakt. Daarna kon Maarten iets terug doen uit een voorzet van Tjeu, hij draaide zich keurig vrij en schoot onhoudbaar in het doel, 5 – 1. Maar het was nog niet op, daarna met een halve omhaal bepaalde Kruiningen de eindstand op 6 – 1.

    Een slechte wedstrijd van onze zijde, het is te hopen dat we de flow van de weken ervoor weer oppakken en dat dit een incident was. Volgende week thuis tegen Hansweertse Boys, hopen op een beter resultaat en beter voetbal.